Przesunięty przez: Frozzer 2009-01-24, 15:49 |
Konta do oddania |
| Autor |
Wiadomość |
Frozzer
Administrator

|
Wysłany: 2009-01-11, 16:03
|
|
|
zaloz konto na wybranej pustyni
wypelnij szamana
aktywuj konto zwykle (darmowe) lub srebrne/zlote (platne) to bedziesz miec dobre
lepsze konta (top10-20) mozna wygrac w zakladce Premium Harem
Kont juz sie nie rozdaje. |
_________________ Najlepsze w Harem-World jest to, że ma takiego admina jak ja :D |
|
|
|
 |
timig
|
Wysłany: 2009-01-11, 21:36
|
|
|
| Frozzer napisał/a: |
Kont juz sie nie rozdaje. |
czy to prawda?
dziś mnie coś trafiło... poświęcam grze za dużo czasu... no cóż aby być aktywnym trzeba tak robić... a teraz są inne rzeczy i obowiązki rodzinne na głowie...
czy mogę zgłosić iż chce oddać konto samemu czy raczej wszystko teraz idzie przez Ciebie F ?
no cóż konto nie jest może w top 10 ale jest zadbane i stworzone od początku przeze mnie:
ranking pkt - 22
ranking PSB - 6
ranking DW - póki co 2
brama des 2 - 7
jeśli mogę samemu to czekam na chętnych, jeśli poprzez F to jeszcze poczekam
aha i jeśli zdecyduje się na odejście proszę F o zablokowanie IP z którego się loguje... cholera to kręci jak nie wiem co... |
_________________ This World is mine |
|
|
|
 |
Soledad
|
Wysłany: 2009-01-11, 21:57
|
|
|
timig weź urlop i zobaczysz jak sytuacja się rozwinie, jeśli po 2 tygodniach nie zatęsknisz za haremem to konto oddasz, na razie się wstrzymaj |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą....A ja chodzę do góry nogami i niebo mam pod stopami. |
|
|
|
 |
Frozzer
Administrator

|
Wysłany: 2009-01-11, 22:35
|
|
|
timig, chodzilo mi bardziej od strony administracji. poza tym probuje zachecic do reklamowania Haremu
tak na marginesie: za 20zl kupilem na forum mailing, ktory "stworzyl" mojemu kontu 17 poleconych. W 7 dni wygenerowaliby ok 190pkt konkursowych :P |
_________________ Najlepsze w Harem-World jest to, że ma takiego admina jak ja :D |
|
|
|
 |
oaklawn
Moderator DK & WTP
|
Wysłany: 2009-01-24, 06:09
|
|
|
czemu te konkursy na konta pokonczyly sie i nikt nic nie dostal?
jeszcze nikt nie zdobyl wymaganej ilosci punktow z tego co widze, nie powinno to byc aktywne do czasu az ktos bedzie mial tyle ile potrzeba ? |
|
 |
Frozzer
Administrator

|
Wysłany: 2009-01-24, 12:34
|
|
|
| nie, jest termin. nikt nie osiagnal minimum. |
|
|
|
 |
exis
Top1

|
Wysłany: 2010-06-22, 13:21
|
|
|
Podbijam temat, z chęcią przyjmę jakieś konto w miarę dobrze rozwinięte
Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź. |
|
|
|
 |
oaklawn
Moderator DK & WTP
|
Wysłany: 2010-06-23, 02:03
|
|
|
jak jestes zainteresowany to mam jeszcze jakis konto na 4 pustyni
17 / 123
PSB - mce: 6 / 49) |
|
 |
ciuku
|
Wysłany: 2010-06-28, 15:01
|
|
|
| Jak zgłosił się do mnie jakiś koleś, proponując, że przejmie moje konto na des5 to muszę to gdzieś zgłosić? |
|
|
|
 |
WillBePro
|
Wysłany: 2010-08-01, 08:43
|
|
|
Jeżeli jest jakieś dobrze rozwinięte konto do oddania to z chęcią wezmę. Spróbuje sił w Haremie. |
|
|
|
 |
|
|