|
Ankieta do magisterki |
| Autor |
Wiadomość |
vidget
Ten Oryginalny :P
|
Wysłany: 2009-07-09, 23:12 Ankieta do magisterki
|
|
|
Witam,
pewnie kilka osób jeszcze zostało co mnie pamiętają :) ale nie o tym mowa ... Frozzer w swej całej uprzejmości wyraził zgodę abym zamieścił na forum linka do ankiety. Ankieta jest potrzebna mojej narzeczonej do dokończenia pracy magisterskiej także jeżeli znalazłyby się osoby skłonne do poświęcenia 10 minut na jej wypełnienie byłoby super.
Dziękuję Frozzerowi raz jeszcze za pozwolenie i pozdrawiam wszystkich starych znajomych :)
link do ankiety poniżej
BADANIE |
_________________ w oczekiwaniu na Des 6 :D
 |
|
|
|
 |
Soledad
|
Wysłany: 2009-07-10, 01:57
|
|
|
| Trochę ta ankieta jest przekłamana, bo jak mogę udzielać odpowiedzi np. na temat wyrobów tytoniowych skoro ich w ogóle nie kupuje, czy usług krawieckich skoro z nich nie korzystam. No ale niech będzie wypełnione. |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą....A ja chodzę do góry nogami i niebo mam pod stopami. |
|
|
|
 |
vidget
|
Wysłany: 2009-07-10, 08:05
|
|
|
| hmm dzięki za odpowiedź. teraz już trochę za późno na zmianę ale bardzo trafna uwaga. dzięki. |
_________________ w oczekiwaniu na Des 6 :D
 |
|
|
|
 |
kafar
|
Wysłany: 2009-07-11, 19:58
|
|
|
Wypełniona. Ja też mam małe ale do pytania z pozycji bodajże 7 "W jakim stopniu zwracasz uwagę na reklamę w telewizji?" , jeżeli słucham radia , oglądam tv to zawsze zwracam uwagę na reklamę bo mi ona przeszkadza , w tej sądzie wnioskuję chodziło o raczej o interesowanie się reklamą w senie przydatności zareklamowanych produktów/usług itp.. w życiu i pod tym kontem wypełniłem ankietę :P.
vidget życzę Twojej powodzenia na obronie pracy |
_________________ ID: 300448
Des: 1 |
|
|
|
 |
vidget
|
Wysłany: 2009-07-12, 11:46
|